Cabinet de Avocat Ioana Precup

 

Cabinetul nostru ofera servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata si institutiilor statului cu referire la urmatoarele domenii de expertiza:

  • Drept civil
  • Drept comercial si societar Dreptul familiei
  • Dreptul proprietatii intelectuale
  • Dreptul muncii si asigurarilor sociale

 

CONSULTANTA

Interpretarea clauzelor contractuale, verificarea legalitatii acestora, avizarea actului ce urmeaza sa il semnati sau descoperirea solutiilor de rezolvare a unei probleme juridice cu care va confruntati, sunt servicii de consultanta oferite de cabinetul nostru.

Cu totii apelam la sfaturile celor avizati intr-un anumit domeniu astfel ca, la semnarea oricarui act, contract sau cerere, veti constata cat de benefice sunt sfaturile unei persoane cu expertiza in domeniul juridic.

ASISTENTA si reprezentare in fata instantelor de judecata

Desi tintim ca serviciile de consultanta juridica sa preintampine situatiile litigiioase astfel incat clientii nostri sa nu ajunga niciodata in instanta, aceste situatii neconfortabile se ivesc independent de vointa noastra. In acest sens, serviciile noastre de consultanta se completeaza cu asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata instantelor de judecata din Romania.

Prin mandatarea Cabinetului nostru, veti beneficia de redactarea cu profesionalism a cererilor si actelor adresate instantelor judecatoresti, veti fi asistat in sala de judecata in sustinerea  si apararea  drepturilor dumneavoastra, iar atunci cand prezenta dumneavoastra in instanta nu este obligatorie, veti fi reprezentat cu seriozitate si competenta de catre Cabinetul nostru.

Fie ca pretindeti un drept a carui realizare sau recunoastere necesita interventia instantei de judecata, fie ca ati fost chemat in judecata si aveti nevoie elaborarea apararii, Cabinetul nostru va ofera posibilitatea de a beneficia de asistenta si reprezentarea dumneavoastra  in sustinerea si apararea drepturilor conform procedurilor legale.

 

I thought about Phentramin-d.