Cabinet de Avocat Ioana Precup

Cabinetul nostru reprezinta interesele si persoanelor fizice. Mai jos, enumeram cele mai frecvente cereri pe care clientii nostri le-au cerut.

Divort/partaj
Serviciile de consultanta in materia divortului si a partajului bunurilor comune rezultate din aceasta vizeaza protejarea intereselor clientului.

Incredintare minor
Ca efect al divortului, incredintarea minorului vizeaza protejarea intereselor clientului in raport cu copilul sau, primordial fiind interesul minorul si acordurile stabilite intre parinti.

Pensii de intretinere
Obligatiile legale de intretinere reprezinta atat o obligatie legala, dar si o obligatie morala a parintelui fata de copilul sau, interesul acestuia fiind primordial in oferirea serviciilor juridice.

Stabilirea filiatiei
Asistam clientii in declaratii de recunoastere, precum si in cererile pentru stabilirea filiatiei si tagada paternitatii.

Tutela si curatela
Calitatea de reprezentant legal a persoanelor lipsite de capacitate de exercitiu o au, dupa caz, parintele, tutorele, curatorul si Comisia pentru protectia copilului. Aceleasi persoane si institutii au calitatea de ocrotitor legal in cazul minorilor cu capacitate restransa de exercitiu. In sprijinul celor aflati in astfel de situatii exceptionale, oferim consultanta si asistenta juridica.

 

I thought about Phentramin-d.