Cabinet de Avocat Ioana Precup

O societate civila educata si care este interesata de metode de interconectare, comunicare, crearea si dezvoltarea unor proiecte educationale si culturale, reprezinta un obiectiv important in activitatea mea.

Principiile mele de sustinere a educatiei s-au materializat prin inceperea unor activitati de advocacy, reliefandu-se prin sprijin activ in dezvoltarea unor astfel de proiecte, interconectarea persoanelor prin propuneri recomandari si suport in desfasurarea acestor activitati.

La inceputul lunii septembrie 2010, Cabinetul de avocat Ioana Precup se implica in sustinerea proiectelor culturale produse de agentia AdLittera. Cele mai cunoscute proiecte ale agentiei sunt Revista culturala din mediul online SemneBune (ISSN 2343–8339) si Concursul de debut literar „INCUBATORUL DE CONDEIE. Am fost implicati in stabilirea procedurilor legale pentru ca acest concurs sa fie legal si responsabil. Recomandăm SemneBune și Concursul IDC invitand parteneri sau prieteni sa finanteze proiecte care au scopuri de responsabilizare sociala, pe palierul cultural.

I thought about Phentramin-d.