Cabinet de Avocat Ioana Precup

Toti clientii nostri sunt multumiti de servicii prestate!

 

 

 

 

 

Asociatia CREDIS

Relatia noastra cu doamna avocat Ioana PRECUP a inceput in anul 2009, in urma unui eveniment de networking.
Pana la acel moment am folosit  servicii juridice de la diversi avocati, contractati punctual pentru a rezolva diverse probleme. In urma prezentarii doamnei avocat Ioana Precup am realizat pericolele la care ne expuneam cat si posibilitatea extraordinara de a ne reduce durerile  de cap in relatiile comerciale.

Gradual am progresat de la sfaturi punctuale la cooptarea Cabinetului de Avocat Ioana Precup in toate etapele negocierii contractelor, de la primele contacte cu potentialii parteneri, pana la negocierea clauzelor de reziliere. In aceasta perioada am simtit un real suport si pot spune cu mana pe inima ca activitatea noastra a fost mult usurata si simplificata prin colaborarea cu Cabinetul de Avocat Ioana Precup. Facand o paralela cu medicina, este mult mai eficient si mai usor sa previi aparitia problemelor decat sa te lupti sa repari efectele acestora.
Totodata am simtit echipa Cabinetului alaturi de noi, implicata in problemele organizatiei noastre, observand  elemente de risc ce noua ne-ar fi scapat, avand intotdeauna in atentie  interesele organizatiei noastre.

Recomand calduros Cabinetul de Avocat Ioana Precup organizatiilor responsabile, care cred in etica, bun simt si parteneriat si care doresc sa isi poata desfasura activitatea in conditii de minim stres legal, acceptand faptul ca in viata de zi cu zi exista suficient stres operational pentru a nu mai deschide inca un front de lupta.

Cristian Logofatu
Director Executiv,
Academia CREDIS


d’Avid Boutique

“Intotdeauna am cautat un jurist care sa ne reprezinte, dar care sa nu aiba pretentii spectaculoase. Atelierul de creatie d’Avid, specializat in branding si identitate vizuala, are clienti din toate domeniile dar cu precadere IMM. Bugetele nu sunt fantastice, iar serviciile pe care le livram trebuie sa fie in acord cu legile mereu schimbatoare. Pentru noi, SOLUTII CREATIVE incuba si notiunea de TIMP si BANI. Pentru ca prestam si servicii de consultanta si audit de design, pe beneficiar trebuie sa-l multumim si sa-l asiguram ca este acoperit dpdv juridic, avand siguranta ca este ferit de litigii sau de rele intentii.

In vara anului 2009, am gasit-o pe Dna. Ioana Precup ca fiind avocatul care sa consilieze d’Avid Boutique, pe diverse proiecte, vari tipuri de contracte de prestari servicii, adaugand valoare si protejandu-ma deopotriva. Protectia atelierului de creatie se propaga si la beneficiar. Cabinetul Av. Ioana Precup a devenit un partener si este ‘specialistul pe comercial’ in care am incredere si pe care il recomand oricand pentru rezultatele exceptionale.”

Ciprian Burcovschi
Visual Marketing Specialist,
d’Avid Boutique


 

I thought about Phentramin-d.