Cabinet de Avocat Ioana Precup

Recuperarea creantelor se dovedeste a fi o sarcina dificila in actuala conjunctura economica si sociala si reprezinta o problema pentru multe societati comerciale.

Cabinetul nostru ofera sprijin in rezolvarea cu success a acestor situatii prin punerea in aplicare a procedurilor legale prevazute de legislatia romana, respectiv:
a. Notificarea debitorului de catre Cabinet, in calitatea sa de reprezentant al intereselor litigioase ale clientului, constă într-o scrisoare formală de notificare (somare) a debitorului cu privire la efectuarea platii debitului restant in termenii si conditiile contractuale. Notificarea poate fi adresata direct sau prin executorul judecatoresc, solicitand debitorului executarea obligatiei scadente. De la data notificarii debitorul este in intarziere, urmand a suporta consecintele neexecutarii la termen.
b. Concilierea directa ca modalitate legala de stingere a unui diferend litigios pe cale amiabila, prin asistarea si consilierea clientului in cadrul desfasurarii procedurii, indeplineste un rol important in micsorarea numarului litigiilor si asigurarea unor relatii armonioase intre partenerii de afaceri, pe baza respectarii legii si a normelor comerciale.
c. Ordonanta/Somatia de plata consta in actionarea debitorului pe calea procedurilor judiciare conform prevederilor legale privind recuperarea creantelor comerciale, Cabinetul nostru asigurand reprezentarea, asistarea si consilierea clientului in fata instantelor de judecata.
d. Executarea silita reprezinta ansamblu de masuri prevazute de lege prin care asistam si reprezentam creditorul sa isi realizeze drepturile de creanta recunoscute prin hotararea unui organ de jurisdictie sau prin alt titlu, daca debitorul nu-si indeplineste de buna voie obligatiile. Executarea silita constituie faza ultima a procesului civil si reprezinta o importanta garantie a infaptuirii justitiei, intemeindu-se, in toate fazele ei, pe principiul legalitatii.

Asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata
Desi tintim ca serviciile de consultanta juridica sa preintampine situatiile litigiioase astfel incat clientii nostri sa nu ajunga niciodata in instanta, aceste situatii neconfortabile se ivesc independent de vointa noastra. In acest sens, serviciile noastre de consultanta se completeaza cu asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata instantelor de judecata din Romania.

Am inregistrat succese in :
• litigii comerciale
• procedura insolventei
• litigii civile
• litigii privind dreptul de proprietate
• litigii privind dreptul familiei,
• litigii privind dreptul asigurarilor.

I thought about Phentramin-d.